PeR4$a4n yG MeNcEngkam!!!

wah.,.,., sAKIT nyew asew.,.,
arie nie aq sedih bangat2.,., sampai nak bersajak pown dah tak mampu dah.,., mcm nak nangis duk.,.,. hhmm aq tak suke blew adew owg mengungkit2 pemberiannyew.,., kalu nak bagie.,., bagie kalau tak nak bagie.,., tak payah bagi.,., kalau setakat bagie pas tuh ungkit2 balik.,., baek tak payah.,., sakit oo
patah semangat aq yg dah sememangnyew dah tak de nak masuk asrama niehh kalu tak nak bagie.,., kasi aq kjew.,.,., aq bleh cari mkan sendiri.,., nieh tak.,., dah lah itu tak bleh ini tak bleh.,., pas tuh nak ungkit2 plak.,., geram jerr.,. urm.,., memang post aq kali nieh kurang ajar gler tapi aq tak tahan dowk.,.,  sure.,., aq tak tau nak ctew kat sapew.,., hatie gua sakit oo kdah lah besok kelam kabot nak p  pra l lagie kat muar.,., pah uhh nak naek jb agy.,., kalu dier ungkit ag.,., aq cakap terang2 aq rela p naek bas.,., bkn tak boleh.,.,. cbe ahh try nak tengok aq masuk skull kew tak.,., hhhmmmm

dah lah perasaan aq nieh d persimpangan niehh, aq seolah2 merasakan aq ni bertepok sebelah tangan.,., walaupun sememangnyer meme blum confirm.,., entah lah aq cube larang hati aq darie pada mula menyayangi die sebelum waktu nya.,., tapi ia ntah mcm manew tah tetiber jer dah ada.,.,harap2 mase 1/2 nanty dier akan berterusterang kat aq.,. sama ada dier sanggup meneruskan pjj inie atau tidak.,., kalau tak.,., aq terpaksalah melepaskan dieh.,, n kalau ye.,., maka bermulalah sebuah episod baru dalam hidup aq bersama dia.,.,.   namun sejujurnyew aq mintak agar die jujur dan tidak tepengaruh dengan keadaan sekeliling. n aq harap segala keputusan yg dier buat.,., akan membawa kebaikan kepada kedua2 belah pihak.,.,

agy satu yg menjadi confuse dalam plae otak aq niehh ialah/.,., pasal handfone.,., aq nak letak kat manew derr.,.,  nak letak kat umah?? perrhh adew yg knew sapan kang.,., dah lerr keybord aq.,., owg buat mcm rete bapak dier.,. ambil tak cakap pown.,., hhmmm aq nak amik pown serba salah.,.,   sebab aq dah banyak mintak tolong kat dier.,.,. masew aq kjew arie tuh.,., hhmm tapie aq takowt rosak,.,., wow mahal uhh logitech agy.,.,
 nak pakai tak mengagak.,.,. hhmmm harap2 keybord aq uhh sempat bertahan.,., samapai die dapat beli keyboard yg barue.,., for the record.,., tuh adew lah keybord yg aq beli gnew gajie first uhh manew tak sayang uhh dah ahh fone aq yg beli sekali ngan duit uhh dah knew kebas dengan abg aq yg sowang uhh  tup2 yg niehh pown nak kene sebat apew.,.??? pergghh adew maot.,., mampoihh tokeyh balak.,., ooo  masing2 kjew tapie duk nagih owg punyew.,., atoiii aii payah oo

hhmmm pas tuh arie nieh aq asew mcm  nak matie.,., owh.,., bcos.,.,. arie nieh aq dah botak.,.,.  :'''( sayang beb rambut gua hahahhaha  dah lah tadie p gunting kat kedai penjara.,., tengok sekali gabra gak.,, truss tepikir.,., bekas banduan kewr yg kjew kat snie.,., ble teliti2 balik upew2 nyerr.,., koperasi kakitangan penjara jerr,.,. .,. huhuhu urm.,., padai gak bro tuh potong ambut aq.,.,  boleh katew aq  puas hatie lah ngan servis dier.,., dier ikut kehendak kita then dier tak buat pandai2 terlebih.,., in other words,.,., wat ikut stley dier.,.,  ktew punyerr ahh besungguh nak suh gnie2 tup2 dapat stley laen.,., mestie bengangkan.,.,.,., ha.,.,. tapi aq bleh jamin kedai yg aq p nieh puas hatie aq.,., no negatif.,., just positif.,., hahahhahahha  n my new hair look like this =


sure banyak shiall mendew yg akan aq miss blew berengkatker pontian niehh   :''(   <3  (=__=)

Share this:

Post a Comment