Ma’Ahad P0nT!@n .,.,



tada!!! sekali gua balik awal daa… petang semalam aq selamat sampai kew mc tepat pukul 3 ptg… selepas dpos oleh my nenek from larkin dalam kul 12.30 tgh, sebenarnyew… aq dah balik dari ari isnin agy… tapi duk melepak kat skudai dulu tu pasal lah sampai nyer ary selasa, the reason is bcos actully aq demam la derr… 39’c kuwt… puas aq knew ammik date ngan jarum n dc. kat klinik uhh 3 jam kuwt… melepak… jer sorang2 kat stu… any way tu cite gua demam n dapat balik awal…


the main prupose here is gua nak cite about my new school called as MAAHAD PONTIAN.
50504_173282308011_6282657_n
Image008
well niehh antara bangggunan dierr yg adew kat stu lah.,.,.,  actulyy adew banyak agy tapiew.,., pic tak dew lah huhuhu

for the firstday i’m there meme boring ngan si khaider  dah macam ruse masok city dah.,.,., then petang nyew bermulalah plak an sesi orientasi, mle2 segan gak ann dah form 6 msuk orientasi ngan udak2 form 1…. knew plak arie tue aq knew bulie ngan budak f1!!! adoiiaii… nasib aq baru masuk 2 harie.. kalu tak… nasib ahh udak uh… meme truma knew kaunseling ngan aq hahha then lepas majlis pembukaan orientasi fc2 {tuk pengatahuan semua fc dier udk f5} adew buat program ahh tuk orientasi ni tapi aq ngan kider cabut hahhaha malas ahhh cam udak2 je nak maen.,., adew kew barang amanah dier bagie spagetie !! bengong.,., malas aq nak layan huhuhu over all aq asew beruntung lah plak tak masuk mj sebab kat snie suasana dier lebih kurang mcm smadu just knew berhatie2 cket jerr huhuhu lagi pun budak2 kat snie cume okey2 its fun to study here  Hot smileAngry smileRed heart

Share this:

Post a Comment