@ Terengganu

 

Aq n family selamat tiba di terengganu.,. pukul 10.39 tadie.,.,  maklumah dah tiga tahun tak jejak kaki ke terengganu nieh.,. semenjak berjumpe dangan SMADU nieh.,., hehehehhe  Smile  abis sume jalan dah lupew.,., hhmm bukan lah kacang lupekan klit.,., tapie.,., memang dah lamew sangat aq tak jejak ke sini.,.,., hhhmmm tapi tak sangka plak kali nih aq jejak ke sni dengan hati yg tak bapew nak rela.,., tak qu sangka.,., barah ibu dah semakin merbahaya.,.,  n dah meningkat ke tahap 3.,., pembedahan di hukm.,. hanyalah suatu pembaziran.,., last2 pembedahan mak aq untuk kali ketiga akan dijalan kan di terengganu.,., bimbang gak.,. sbb aq adew 2 paper agih for this spm.,., hhmm mintak2 dapat.,., lah 9A’s..,., kurang2 dapat gak bagie mak aq hadiah.,.,. n for iza.,.,., she’s was at school.,., n knows nothing about this.,,. pembedahan mak aq tuh akan berlansung pada harie isnin,., nanti.,., mintak2  nanty.,., sume nye akan berjalan lancar.,.,  hhmm and ktew owg maybe will spent kat snie dalam masew1 minggu.,., in the period.,., i  will takes chance to visit my ol d school.,., ppti.,. Open-mouthed smile n hopefully they will not recognise me.,.,  ^_^DSC00708 - Copy

tapiekan macam tak caye jewk.,., genap.,., 3 tahun aq tinggal kan kemaman nih.,.,. rasew2 nyew.,., that black story.,.,mcm.,., baru semalam berlaku.,.,.,., n now.,., i’m returnning here and want to visit them,.,., hhmm agak2 nyer cikgu2 aq uhh ingat kew.,., tak agih kat aq,.,., mintak2 lah gosip sengal yg lamew uhh dah lenyap dalam kepala dieowg.,.,. hehehehehe sajidah2.,.,. what a name.,., a miserebel name.,.,

Share this:

Post a Comment