ye ye dah sampai smadu..

selepas hujung minggu yang menakjubkan.. hehehehe aq mendarat kan diri ke smadu ni lagi tuk menuntut ilmu... hehehehe hhmm it just 2 month left for me.. to.. spm test... wah... gabra2!! hehehe pepew pown aq akan letak kan seluruh effort aq atas sijil yang bakal menentu kan  kemana aqu akan tuju selepas inie.. hhmm harap2 tak adew lagi lah dugaan yang mencabar kepala otak nie dalam tempoh aq nak exzam nie... iee takut tehh.. dah lah pale nie tak ble control... lau adew masaalah... huhuhu hhmm tapi.. pepew pown nie adalah masew aq ngah heppy!!! aq berdoa agar ia kekal... paling kurang pown sampai aq berjaya n selamat jawab spm... nanti.. huhuhu hhmm nie kat smadu dah nak adew mesyuarat pibg... aq plak knew wat seloka tuk dak2 nie.. nanty adew persembahan masew harie tuh.. huhuhu so.... nie antara seloka yg berjaya dicarie... and otw tuk di modifait hehehehe sebab.... aq nie lau bab2 seloke.. memang down... tak penah involve... so... knew lah mintak bantuan pada org yang pakar... hehehhe
 nie lah seloke nyer..

Share this:

Post a Comment