kantoi!!!

aduhai.... perh kali nie aq balik darie asrama naik bas... huhuhu teruja tu tak lah sangat... tapi for the sake of my parent kan... malas nak nyusah kan dieowg... tapi yang lawak nye apew tau... aq naik lah bas ngan bebudak nie.. aq. yayan, kidir. & maca... kte owg sume pakay nak cakap kat driver bas tuh kte owg turun kat sungai rambai... padahal sume2 turun lepas merlimau hehehehe, tapi... sesuatu yg agak dijangke telah berlaku... heheh sekali driver tu perasan ler... ape agiy bebudak nie kene arr sound... aq plak ble driver tue berentie... jer tanpe adew owg tekan loceng... aq terus mati kan diri hehehehe dah tau dah... mesti die nak sound ktew owfg nyer... hehehehe aq mase tu dah "tidur" dah hehehehe apew agiy dak2 three musketeyer ni p lah berbondong2 p bayar tambang lagie seket... hehehehehe ni lah mke2 yang terpoyo.... taknak bayar tambang lelebih hehehehe tapi kne tambah lagi banyak plak huhuhuhuhu
























dak nie name die yayan...
nie aq pown tak kenai... huhuhuhu tapi die ader arr mase tu mematikan diri..
ni plak maca...the master plan huhuhuhu








haa n this.. is kidir...


Share this: