buuucak!!!

harinie.. aq catat rekod dehh tak membuta darie semalam… mule asal nak study… tapi… hehehe penpaham jele… netbook kat depan mate… ape agiy aq bantaikan tengok boys over flower “bof” arr hehehehe

bof

mule2 tue pleq gak an.. ble adew sahabat aq nie  duk kecah bof… best lah itu lah inilah…

sampai die tiru semua gaye pemakaian dlam ctew tuh… perh, tak seswai lansung duk… sbb dia pakai tuh baju nyer ketat sangat deh…

dah macam au2 gtu… hehehe tapie apew2 pown lepas aq tengok cte tuh… aq plak yang ketagih huhuhu kalah ctew harry poter… gua cakap lue… cukup pukul lime… pagie aq dah tutup netbook dah… nak stanby tuk solat…lah konon… huhuhu

mende..

lepas mandi layan balik bof huhuhu jejak kul 6 setengah baru aq solat… hehehe tapi sebelum tue dan gak ngacau owg tidu hehehe

 

p/s: bagie sesiapa yang nak beli softcopi bof  aq adew jual.. hehehe satu episod berharga rm 2.50 tak termasuk cd hehehe

Share this: